НАПИСАТИ НАМ
10
.
04
.
2023

Як здобути нову професію в діджиталі і офер заразом? Подробиці проєкту Digital Lift від Promodo

ЗМІСТ

Останні кризові роки, особливо 2022, яскраво підсвітили цінність роботи в інтернет-маркетингу. Можливість працювати онлайн з будь-якої точки світу, зростання та розвиток, стабільне збільшення заробітної плати — це лише кілька ключових переваг. Як увійти в діджитал та здобути знання, яким не навчають в університетах? Маємо декілька дієвих порад.

Рішенням для новачків або світчерів може стати Digital Lift — навчальний проєкт Promodo Academy. Він допоможе здобути необхідні знання, отримати практичний досвід та відкриє двері до працевлаштування. Після закінчення навчання частина випускників одразу ж отримує офер від Promodo.

Digital Lift — це історія про 100% працевлаштування для дійсно вмотивованих людей, які хочуть ввійти та почати розвиватись у сфері діджиталу, і, як результат, змінити своє життя.

Валерія Любовецька

Менеджер з розвитку проєктів Promodo Academy

Digital Lift зʼявився у 2021. Тоді протягом року ми провели аж чотири потоки безплатних курсів за трьома напрямками: PPC, Mobile&ASO та Retention-маркетинг. Нашу безплатну програму навчання успішно пройшли та отримали сертифікати 58 студентів, а 16 з них стали частиною команди. Серед випускників, які отримали офер, була і Юлія Олейник. Період навчання вона згадує з посмішкою:

Я неодноразово чула історії від свого друга про те, як круто працювати в Promodo. І в якийсь момент він сказав, що набирається група на безплатний курс з PPC. Це була чудова можливість спробувати себе в чомусь новому. Вже на етапі навчання я закохалася у Promodo і дуже хотіла потрапити на роботу — що і сталося. І ось вже скоро буде 2 роки, як я працюю тут та займаюся справою, яка приносить мені задоволення.

Юлія Олейник

PPC-фахівчиня Promodo

У 2023 стартував черговий потік з Retention Marketing. І агенція планує продовжувати навчати

Пʼяту безплатну програму Digital Lift з Retention Marketing ми запустили на початку лютого 2023. Коли оголосили про старт чергового курсу, то за вісім днів отримали просто рекордну кількість анкет — подалося одразу 117 кандидатів. Після першого відбору, результатів тестування, вивчення мотиваційних листів (так, ми всі їх читаємо), куратори курсу провели телефонні інтерв'ю з 42 потенційними претендентами. Як результат, 17 студентів розпочали навчання.

Воронка вийшла дійсно велика. Але й курс доволі складний: вимагає багато часу від учня, передбачає виконання домашніх завдань і головне — має на меті реальне працевлаштування, найвмотивованіших обирали дуже ретельно. Для кандидатів, які не потрапили до переліку щасливчиків, але були серйозно налаштовані щодо свого майбутнього у маркетингу, рекомендували пройти курси в Promodo Academy

Випускний екзамен на одному з курсів Digital Lift у 2021

Просто прослухати курс та отримати сертифікат — це історія не про Digital Lift

Серйозність намірів та вмотивованість — запорука успіху учня. Попри те, що курс проходить виключно онлайн, відвідування 2-годинних лекцій двічі на тиждень протягом двох місяців є обов'язковим. Учасники курсу отримують не тільки цінні знання, а й виконують багато практичних завдань. 

Студенти налаштовують та запускають розсилки, будують тригерні ланцюжки, досліджують аналітику результатів, вивчають ключові метрики та практикують роботу з Google Analytics. Також вони знайомляться з push- та Viber-розсилками. Тобто на курсі учасники повноцінно долучаються до всього процесу ретеншн-маркетингу.

Валерія Любовецька

Менеджер з розвитку проєктів Promodo Academy

Деякі теми на курсі учні опановують самостійно у рамках домашніх завдань. Також проходять регулярні тестування та перевірки, а слухачі, які систематично не відвідують заняття та не виконують домашні завдання, виключаються. Якщо це відбувається на самому початку, то вакантне місце ми пропонуємо іншому кандидату, якого не обрали під час першого відбору.

Коли очікувати на наступний Digital Lift у 2023

Digital Lift — це не регулярний курс, він не має чіткої періодичності. До початку оголошення нового набору проходить доволі клопітка робота з вивчення ринку та підготовки насиченої практичної програми. Не хочете пропустити оголошення про новий набір на безоплатне навчання — слідкуйте за новинами в соцмережах Promodo Academy. 

Діджитал-маркетинг завжди був мінливою та вкрай динамічною сферою, а враховуючи ситуацію в Україні та тимчасову міграцію спеціалістів за кордон, відмічається просто колосальна нестача професійних кадрів. Зараз, мені здається, найбільш вдалий момент, щоб зайти в професію. За результатами аналізу професійних профілів на одному з HR-порталів за запитом «Email/ Retention спеціаліст», ми маємо результат менше ніж 500 акаунтів. При цьому вакансій для таких спеціалістів щомісяця публікується набагато більше. Тобто потреба роботодавців наразі перевищує пропозицію з боку кандидатів. Саме тому зараз за скілованим кандидатом ганяються декілька роботодавців одразу.

Євгенія Петрук

Директорка з персоналу агенції Promodо

Що таке Digital Lift?

Digital Lift — це навчальний проєкт від Promodo Academy. Він є безоплатним та допомагає набути нових корисних навичок і побудувати кар'єру в онлайн-маркетингу. Для початківців це умовна інтернатура: вони можуть безплатно пройти навчання з нуля і потім одразу почати працювати. Фахівцям із досвідом Digital Lift допоможе підвищити або поміняти кваліфікацію і піднятися на наступний рівень у кар'єрі.

Як потрапити на курс?

Після оголошення про новий набір кандидату треба буде заповнити анкету з мотиваційним листом, пройти співбесіду та дочекатися листа із новиною про зарахування.

Скільки триває навчання і хто викладає?

Зазвичай заняття проводяться протягом двох місяців, але терміни навчання можуть бути довшими — все залежить від напрямку. Усі викладачі курсу — це дійсні співробітники агенції Promodo із найвищим грейдом, або ж запрошені лектори, експертиза яких підтверджена практичними здобутками та репутацією на ринку.

В закладки

Можливо, це саме той шанс, на який ви так довго чекали. Слідкуйте за анонсами нових наборів на курси Digital Lift у соцмережах Promodo Academy.

Захочете отримати юзабіліті-аудит і персональні рекомендації для свого інтернет-магазину — напишіть нам.

Обговоримо ваш проєкт?
Надіслати заявку
Ваше повідомлення відправлено
Наш менеджер зв‘яжеться з вами найближчим часом.
Назад
Упс! Щось пішло не так. Спробуйте ще раз
ДОЛУЧАЙСЯ ДО
КОМАНДИ PROMODO ❤️
Надіслати заявку
Ваше повідомлення відправлено
Наш менеджер зв‘яжеться з вами найближчим часом.
Назад
Упс! Щось пішло не так. Спробуйте ще раз